Göteborgsmamman

Påskafton & Bergum fritidslantgård.

Hej på er och GLAD PÅSK! ♥

Hoppas ni har haft en fantastisk påskafton. Vi har haft det sååå lugnt och sååå skönt – faktiskt en av top 10s bästa dagar om du frågar mig. Vi njöt av solen imorse, besökte en bondgård efter våffellunch, hade glömt pengar för fika, åkte hem och fick en underbar eftermiddag med grill och ett glas vin medan tjejerna sprang utanför. Nog för att det alltid är högljutt så var det här ändå av de mysigaste dagarna ♥ Bara familjerna som saknades.

Idag besökte vi Bergums fritidslantgård. Fredrick hade varit där förut, men det var första gången för mig och barnen. Det fanns höns, kyckling (här smällde tjejerna av – de var ju sååå söta), kaniner, en frigående tupp, får, lamm, kossor och några gässliknande fåglar. Gården var supermysig och Fredrick hade stannat över där för ett par år sedan så man kan säkert hyra huset eller liknande skulle jag gissa på. Jag stannade över på Stättareds 4H-gård när jag var yngre och det var ett av de roligaste minnena – även om det var spökjakt på ”natten” som gjorde att alla nästan bokstavligt talat sket ner sig – det var så otroligt charmigt hela grejen. Att få stanna över på en bondgård – det hoppas jag att våra tjejer får göra när de blir äldre 🙂

Nu har Emilia lagt sig, Julia ser i kors och Elise har säkert somnat i sin säng. En minst sagt tidig kväll som jag kommer få sota för imorgon bitti, men just idag – just idag är det väldigt skönt med lite egentid.

Vad har ni gjort denna påskafton? 🙂
Jag ska passa på att göra klart inbjudan till nästa event. Det ska hållas på NK i Göteborg och jag försöker plocka ut allting från företaget som ska göra att inbjudan andas dem. Det är verkligen en av de roligaste delarna – att plocka fram små signum nästan, som gör att kunden bara ler när de ser hur man tänkt 🙂

Kram på er.

bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgård bergum fritidslantgårdEn helt vanlig dag liksom. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.