Göteborgsmamman

Vet ni vad …?

Hej fantastiska ni ♥

Vill ni veta en hemlis? Jag fyller år på fredag. För min mamma är det dock knappast en hemlighet efter en 24 h lång förlossning, men annars så är jag inte den som gör så stor grej av kalaset så att säga, men i år känner jag bara att jag vill berätta för alla att det är MIN FÖDELSEDAG på fredag! Tjohooo! Vad vi ska hitta på? Ingen aning, haha. Men 29 år ska jag fylla!

Emilia har precis somnat och nu ska jag bara vara. Jag jobbade lite senare idag och kom hem för bara en liten stund sedan, så familjetid deluxe blir det nu. Det är faktiskt inte klokt vad man kan sakna de små råttorna när man är ifrån dem lite längre än vanligt ♥

Ha en fin kväll godingar. Njut av livet och att få leva!

Kram.

påsk påsk påsk påsk påsk påsk påsk påskBilder från påsken och från när påskharen lämnat paket på verandan ….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.