Göteborgsmamman

Nästa event arrangeras åt …

Hej fina ni ♥

Hoppas ni mår super! Jag har precis slängt ihop en kaka till Fredricks jobb imorgon (’slängt ihop’ märk väl. Jag som bakar så sällan att ’slänga ihop något’ isåfall skulle kunna vara att det smakar skit). Kakan blev – med det sagt – galet god. Nu åt ju jag bara smeten och eftersom det var en cheesecake så ska den vara i frysen under natten, men jag tvivlar på att den kommer smaka sämre imorgon. Det receptet får jag spara! 🙂

Det är TORSDAG och imorgon smäller det – imorgon är dagen då jag blir 29 år gammal. Sen att jag skrev 26 nu istället är en annan femma. Jag har varit 23 ända sedan jag fick barn – kan jag inte bara förstå att jag åldras? Haha. Nåja, 29 blir jag och glömmer jag så får jag kolla passet 🙂

Den här dagen har bjudit på mycket huvudvärk (ålderstecken garanterat), jobb och bak då. Jag tänkte jobba lite på Friskis imorgon, men sen vid lunch så ska jag fira mig själv med en islatte 🙂 Lyxigt värre, jag vet! Men det räcker för mig. Gärna en kaffe och lite planering för nästkommande event som är på… *trumvirvel*… CERVERA! Japp – Cervera blir det nästa gång! Vi kommer hålla till på NK här i Göteborg (Cervera äger NK Glas & Porslin) och jag ser redan framför mig ett hejdundrande event med många skratt, glada miner och en god frukost. Jag längtar så! I slutet av maj smäller det 🙂

Nu ska jag krypa upp hos min älskade man. Det känns som om vi inte setts på flera dagar och som jag har saknat hans famn.

Hoppas ni har haft en underbar torsdag! Snart är det helg!

Kram.

cervera mammabloggGladaste ungen idag som fick smaka på smeten efter kakan! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.