Göteborgsmamman

Hipp, hipp, hurraaa!

Hipp, hipp, hurraaaaa! ♥

Då var min 29-årsdag nästan över. Sorgligt, men sant, haha. Jag har haft en toppendag med mys med familjen, jobb och sen har vi även fått hem våra nya utemöbler som Fredrick kämpat med att sätta ihop nu på kvällen. Det ska visserligen regna inatt, men nu är de på plats ialalfall 🙂 Så skönt och superfint!

Jag passade på att köpa lite nya toppar och klänningar till tjejerna idag när mamma, syster och jag födelsedagsfikade. Det var nära till H&M och jag sprang in där när kaffet låg i magen. Nu har ju islatte-säsongen börjat och med det årets fattigaste period, haha. Nä, skämt å sido – jag brukar ju göra mina egna islatte, men många blir det!
Min familj verkar tycka att jag behöver spaa så av dem fick jag ansiktsmasker, body butter, massage-grej till ansiktet mm – perfekt nu inför en ny årstid och då kroppen kan behöva en liten boost 🙂
Av Fredrick fick jag 4 nya bhar från Change – så himla fina och bhar går ju bara inte att få för många av.

Annars har vi grillat, bara varit och jag har haft en toppendag. Dessutom satte mamma igång hjärnkontoret och jag har nu en rolig grej planerad för företaget. Ni ska få ta del av det när det är klart! 🙂

Dags att ta kväll.

Kram på er och hoppas att ni har en underbar fredagskväll. ♥

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSlappargänget just nu. Gullisar! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.