Göteborgsmamman

Spring Thule Barnvagnsjogg med Petra Månström och mig!

Inlägget är i samarbete med Thule.

Hej söndag ♥

Hur mår ni? Har ni också regn där ni är? 🙂 Jag kan tycka att det är lite skönt ändå – att man nästan tvingas vara lite slapp för en stund och njuta av söndagen 🙂 Jag har dock varit iväg på jobb och fotografering nu under förmiddagen och kom hem för bara en liten stund sen, men nu – nu blir det mys för hela slanten.

Men nog med slappande – jag har något roligt att berätta för er! Under ett par år har jag jobbat mycket med Thule som ni vet. Världens bästa företag. Det har varit event, releaser, övernattningar, fabriksbesök, workshops, luncher, vagntester – ja, allt mellan himmel och jord – men det finns också få saker jag är så imponerad över som deras fantastiska produkter och över hur härliga de är som jobbar där. Den kärleken, passionen och det driv de visar – det är något alldeles extra och något jag är stolt över att få förmedla vidare.
I vagnväg har vi haft Thule Sport 2, Thule Urban Glide 2 och nu också Thule Sleek och det finns inga vagnar jag skulle rekommendera mer. De är bäst på alla sätt!
Tänk att allt började där i Italien när vi skulle klättra upp för ett berg med två barn. Elise och Julia sov i den hyrda Thule Sporten hela vägen upp bland stock och sten och hela vägen ner igen. Tänk om jag visste då hur hooked jag verkligen skulle bli 🙂

Allt det här vill jag få visa er och nu kan ni få hänga med mig och Petra Månström när vi springer Thule Barnvagnsjogg den 19 maj kl. 9-11! Dagen efter Göteborgsvarvet ses vi vid Björngårdsvillan för att springa den 2,4 km långa rundan i Slottsskogen. Anmälningsavgiften är 100:- som sedan går oavkortat till Barncancerfonden! Så kom, häng med oss och spring för en good cause! Ni kan läsa mer festen här. Anmäler ni er till loppet så får ni dessutom 20% rabatt när ni köper en jogging-/multisportvagn från Thule hos Jollyroom 🙂

Hoppas vi ses där och att ni får en skön söndag!

Kram.

thule thule thulethule thule thule thuleKom och spring Thule Barnvagnsjogg med mig! 😀 

 

Inlägget är i samarbete med Thule.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lexochlogan

    Men å vad underbart, synd att jag är urkass på att springa annars hade vi gärna hängt på. Så sugen på en sådan joggingvagn men då måste man ju jogga först 🙈