Göteborgsmamman

Valborgsmässoafton.

Hej härliga ni ♥

Hoppas att ni har haft en magisk tisdag. Är ni lediga imorgon eller jobbar ni? Jag har faktiskt bestämt mig för att vara 100% ledig imorgon och bara koppla bort allt vad dator, telefon och mail heter. Förutom här då – här kanske det kommer upp något under morgondagen 😉

Klockan har precis passerat 20 och nu gick vi in. Nu gick vi in från att ha suttit ute hela långa eftermiddag. Vi har tjötat med svärföräldrarna och våra fantastiska grannar och jag njuter bara så mycket. Det här livet är helt fantastiskt och jag är så glad över att vi fått möjligheten att bo här. Åh, vad jag njuter!

Idag jobbade jag halvdag på Friskis innan jag åkte och handlade, jobbade lite, tog en uuuunderbar löptur i skogen, handlade igen för att sen hämta hem de små. Det har grillats, gjort pastasallad (underskattat!) och lekts hela kvällen. Först nu kände Emilia att det var dags att lugna ner sig och Fredrick blev den som fick natta henne medan jag satte mig här.

Livet just hörrni. Jag ska fortsätta med inbjudan till Cerveraeventet och när Fredrick kommer upp igen så tar vi kväll. Tack livet för den här fina dagen.

Kram på er godingar. Kom ihåg att ni är fantastiska och glad Valborg! ♥

mammablogg mammablogg mammabloggEn underbar löprunda i skogen! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.