Livsnjutare. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Livsnjutare.

Hej lördagsfirare ♥

Hoppas ni mår super.
Ni ska höra ljudet här hemma för tillfället. Det är … helt …. knäpptyst. Alltså, helt knäpptyst. Jag kan höra mig själv andas för första gången på många år. Och inte någon gammal-gubbe-andning, utan en vanlig, näst intill obefintlig, andning. Tjejerna har precis sprungit över till farmor och farfar och Fredrick åkte iväg för att tvätta bilen. Så här sitter jag med alla tv-, disk- och tvättmaskiner avstängda och bara lyssnar på lugnet. Visst får man tycka att det är lite skönt ibland?

Idag har vi haft städdag här i området. Det blev städ, fika, städ, lunch och lite mer städ. För min del blev det väl mest barnmys, men det är ändå en himla mysig känsla att träffa grannarna och göra en happening av något som egentligen kan vara ganska trist tycker jag 🙂

Vi har precis ätit pizza och medan alla andra åkt hemifrån så ska jag passa på att jobba lite. Jag ska sätta mig på kalasdekorationer.se och leta pynt inför nästa event. Är inte det galet? “Jag ska jobba – jag ska internetshoppa”. Jag älskar det ♥ Världens bästa jobb.

Ha en fin kväll bästa ni!

Kram.

göteborgs största bloggar mammablogg göteborgs största bloggar mammablogg göteborgs största bloggarEn happy girl så att säga! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.