3 årskalas. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

3 årskalas.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår fint. Jag har åkt på något tråkigt magvirus och höll mig bosatt på toaletten inatt och har därför varit alldeles slut idag. Det konstiga är att ingen annan drabbats här hemma, så gissningsvis är det kanske något jag ätit. Jag har ingen aning, men jag hoppas jag återhämtar mig snabbt.

Igår var vi på kalas hos fina Isadora. Julia är jämnårig med Isadora och blev den lyckliga till att få åka och äta tårta 🙂 Det har delats upp ganska bra, sett till kalasen. Tjejerna får gå på ungefär lika många kalas, vilket gör att det sällan är “orättvist”. Istället ger det tjejerna lite egentid och chans till att få komma hem och istället berätta om sin upplevelse för sina systrar. 🙂
Igår var det alltså Isadora som blev 3 år och Emma hade fixat allting fint som vanligt. Det var Frost-tema och det fanns så mycket fint uppdukat på borden. Bananpannkakor till mat och sen en fantastisk Frost-tårta på det. Emma har ju även träffat en ny kille som jag hört mycket om, men igår var första gången jag fick träffa honom. En superkille och jag är så glad för min fina vän ♥

Nu ska jag faktiskt få lite sömn. Jag är helt slut och trots lite sömn mellan varven idag så känner jag att det behövs betydligt mycket mer ..

Kram på er.

cloetta cloetta 3 års kalas 3 års kalas 3 års kalas 3 års kalasBilderna är lånad av Emma och godiset är nyheter som kommer ut i butik den här veckan. Sååå god, den nya Pollyn! Ni måste testa ♥ Jag menar – Swedish Fika?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marita

  Hej!
  Vilken mysig blogg du har! Härliga bilder och Så mycket glädje!
  Jag har förstått att du är en riktig kafffälskare. Kan du inte skriva lite om vad du gillar bäst, vad du dricker hemma, bästa kaffet i stan osv? Drömmer om lite inspiration och har inte hittat det bästa kaffet ute på stan ännu😋

  Kram

 2. Marita

  Hej!
  Vilken mysig blogg du har! Härliga bilder och Så mycket glädje!
  Jag har förstått att du är en riktig kafffälskare. Kan du inte skriva lite om vad du gillar bäst, vad du dricker hemma, bästa kaffet i stan osv? Drömmer om lite inspiration och har inte hittat det bästa kaffet ute på stan ännu😋

  Kram

 3. Marita

  Hej!
  Vilken mysig blogg du har! Härliga bilder och Så mycket glädje!
  Jag har förstått att du är en riktig kafffälskare. Kan du inte skriva lite om vad du gillar bäst, vad du dricker hemma, bästa kaffet i stan osv? Drömmer om lite inspiration och har inte hittat det bästa kaffet ute på stan ännu😋

  Kram

 4. Marita

  Hej!
  Vilken mysig blogg du har! Härliga bilder och Så mycket glädje!
  Jag har förstått att du är en riktig kafffälskare. Kan du inte skriva lite om vad du gillar bäst, vad du dricker hemma, bästa kaffet i stan osv? Drömmer om lite inspiration och har inte hittat det bästa kaffet ute på stan ännu😋

  Kram

 5. Marita

  Hej!
  Vilken mysig blogg du har! Härliga bilder och Så mycket glädje!
  Jag har förstått att du är en riktig kafffälskare. Kan du inte skriva lite om vad du gillar bäst, vad du dricker hemma, bästa kaffet i stan osv? Drömmer om lite inspiration och har inte hittat det bästa kaffet ute på stan ännu😋

  Kram