Thule Barnvagnsjogg & morgonevent med fokus hud. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Thule Barnvagnsjogg & morgonevent med fokus hud.

Hej fina ni ♥

Hoppas ni mår fint. Ah, jag sitter här efter en skön hudstund där jag verkligen fick tvätta bort sminket ordentligt (en annan använder ju annars två och vatten ……… fy – jag vet?! En hudterapeut värsta mardröm), lägga på serum och sen en återfuktande kräm. Jag var på ett event hos DC Hud imorse tillsammans med Therése Elgquist och med oss hem – förutom Theréses fantastiska mat i magarna – fick vi en helt otroligt goodiebag med produkter från Previse. Det roliga var att de här produkterna innehåller naturliga ingredienser och det man kan hitta i dem (tex rosmarin, alger etc) åt vi till frukost. Fyndigt! 🙂 Produkterna känns såhär efter första användningen helt fantastiska. Tack till DC Hud och Therése för en underbar morgon. ♥

Efter det skulle jag varit på ett möte som blev ombokat pga VAB och jag passade på att istället hälsa på min nyopererade mamma och sen åkte jag hem för att storstäda och springa innan handlingen och innan förskolehämtning. Först nu när jag sätter mig i soffan känner jag hur mycket jag varit igång idag. Det ska bli skönt med helg! 🙂

Efter tacos och innan det var natten för Emilia så planterade vi jordgubbar här hemma. Jag läste att Emily skulle göra det och kunde inte låta bli att göra samma sak ♥ 🙂 Så nu står den där i köket, för tydligen ska fröna börja sin resa i mörker och när de väl börjar växa så ska man plantera om dem och då utomhus. Har ni planterat jordgubbar? Går det fort för dem att komma upp? 🙂

Och hörni! Nästa vecka är det Göteborgsvarvet! Det hade varit sååå kul om ni ville komma och springa Thule Barnvagnsjogg med mig! Inte hela varvet då, utan 2,4 km på söndagen 🙂 Hoppas vi ses där och iallafall får mingla lite även om man kanske inte vill springa 😉

FREDAGSKVÄLL! Kram på er ♥

DC hud DC hud DC hud DC hud DC hud DC hud DC hud mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLillskvätt och jordgubbsplantering ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.