Inför 2årskalas & Reima AW19. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Inför 2årskalas & Reima AW19.

God kväll där hemma ♥

Åh, jag blir så glad när jag tänker på våra nya grannar. Vi har många som är härliga, men ikväll satt min syster och jag med en tjej som bor mittemot, drack vin och tjattrade ikapp. Och hon är bara så go. Det känns som om vi träffats många gånger tidigare och som om vi har många roliga år framför oss ♥

Imorse tog tjejerna och jag en sväng till mamma. Vi skulle hjälpa henne att ta ut hundarna och jag passade på att ta med barnen som inte fått träffa mormor på nästan en månad pga operationen som skulle komma. Mamma var överlycklig och barnen likaså. Imorgon ska Emilia ha ett mini-2 årskalas och då får vi alla ses igen. När vi kom hem tog Elise och jag en sväng till Allum och hämtade ut paket på vägen hem. Det var kläder från Reima med smakprov ur AW19 – en overall, jacka, underställ och två mössor till tjejerna som bara var himla fina.

Med det sagt så kan ni ju bara gissa vad vi gjort idag …

Det har varit fullt ös a la kalasförberedelser med presenthandling, lite städ och bak. Elise mosade bananer till tårtan och jag vispade ikapp grädden som skulle på. Nu är det förberedd och imorgon bitti ska den garneras. Gästerna kommer redan vid 11 eftersom Elise och Julia är bjudna på kalas vid 13, så det blir tidigt kalas för vår del här hemma 🙂 Och temat? PIPPI LÅNGSTRUMP såklart – Emilias absoluta favorit.

Vad har ni haft för er idag? 🙂

Dags för liiiite tv, Förhoppningsvis sover Emilia något längre imorgon – trots födelsedag – eftersom hon gick och la sig för 15 min sedan …… Är livet kul så är det, tyckte hon 🙂

Kram och god natt älskade ni. Tack för att ni är så himla bra.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammabloggImorgon vankas kalaaaaaaas! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Så fin overall. 👌 en sådan orange mössa som Julia har på bilden köpte jag till min Meja fast grå. Hon har haft den varje dag hela förra vintern. Så himla varm och bra. Skönt att slippa de där tjocka mössorna man knäpper under hakan tycker jag.
  Hoppas ni alla får en rolig söndag idag med kalas och allt!

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Åh, är det sant? Vad kul att höra att den varit till användning! 🙂 Och jag håller med dig – det kan ju inte vara bekvämt att ha något knäppt under hakan heller 🙂
   Ha en uuunderbar dag <3 Kram!