Pippikalas. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Pippikalas.

Hej alla goa och glada ♥

Så har den här 2årsdagen passerat. Fast ändå inte riktigt, eftersom Emilia blir 2 år först imorgon 😉 Men årets kalas är förbi och jag känner mig high on sugar and life, haha. Tjejerna går på någon sjätte energidepå, medan Fredrick och jag lutar oss tillbaka och tar söndag.

Det var tema Pippi idag som ni ser på bilderna 🙂 Emilia är helt tokig i Pippi och varje kväll ska man sjunga den för henne innan hon somnar. Nu kan hon lägga sig med alla sina presenter och somna gott med dem också 🙂
Direkt efter hennes kalas åkte Elise och Julia vidare och gick på ett annat kalas hos deras nyfunne vän från förskolan. Julia var trött redan innan de kom dit och något säger mig att hon lägger sig mer än tidigt ikväll 🙂

Dags för mig att runda av. Jag vill bara krypa upp i soffan och kolla på en bra film. Några tips kanske? 🙂

Kram och sov gott hälsar tanten ♥

pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalas pippikalaspippikalasPippikalas ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.