Göteborgsmamman

Test & recension av BeSafe iZi Up X3 Fix bältesstol.

I samarbete med Jollyroom.

Hej på er alla föräldrar! ♥

Hoppas ni mår super. Kalaset här hemma är förbi och Elise och Julia har åkt vidare till nästa. Emilia och Fredrick tog en sväng bort till farmor och jag passar på att jobba lite innan de stora ska hämtas igen 🙂 Om ni går in på Eventolution.se så ser ni mitt nästa projekt – så gaaaalet spännande att jag bara vill ha höst nu, nu, nu!

Vi har fått möjlighet att få testa bältesstolen BeSafe iZi Up X3 Fix från BeSafe – en stol som vunnit fina priser och utmärkelser så som ”Merket for god design” och ”IF Awards” och vad passar då inte bättre än att jag får dela med mig av en recension till er? 🙂

BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix

Utseende
BeSafe iZi Up X3 Fix är för ögat riktigt snygg, precis som jag tycker alla BeSafe-stolarna är. Det som utmärker sig lite extra hos just den här är EPS-skalet runt huvudet – det är lite större än på vår andra stol (BeSafe iZi Flex Fix). Vår stol är i svart, vilket gör det mer förlåtande om/när barnen råkar spilla mat, glass eller vad det nu må vara. Skulle detta dock hända så är klädseln tvättbar i 30 grader.

Funktion
BeSafe iZi Up X3 Fix har som sagt vunnit priser vilka utvärderar säkerhet, ergonomi, funktionalitet, designkvalitet och miljöpåverkan. Den är utrustad med den nya Side Impact Rotation som automatiskt gör att barnet roteras bort från ev. kollision. Stolen installeras med ISOfix och godkänd enligt ECE R44/04 för dig som vill veta det 🙂
Stolen har ett förbättrat EPS-skal runt både huvud och rygg och två vilolägen varav båda är låsbara.

Åldersrekommendation
4 år – 12 år (15-36 kg)

Pris
BeSafe iZi Up X3 Fix ligger idag på 1490:- hos Jollyroom och därmed också fraktfritt.

+ Enkelt monterad
+ SIR som ger ökat skydd pga att stolen roterar bort barnen från ev kollision
+ Utseende
+ Hög komfort
+ Olika vilolägen
+ Prisvinnare
+ PrisvärdBeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 Fix BeSafe Bältesstol iZi Up X3 FixKom ihåg att alltid knäppa upp jackorna när barnen sitter i bilen! Då sitter bältet bättre och färden blir mer säker 🙂

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.