BUM & fjäderfän. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

BUM & fjäderfän.

Hej favoriter ♥

Hur mår ni? 🙂
Fredrick har precis kommit innanför dörren och hoppat in i duschen efter en cykeltur, så jag passar på att uppdatera här lite 🙂

Först och främst: vad sjutton är det som flyger runt överallt?! Ni som inte sett det måste tro att jag är heeeelt koko, men ni som sett de där dammtussarna/maskrosfjöset/träddun som åker runt – vad är det ens? Jag vet bara att det åker in hos oss och att jag dammsugit 3 gånger idag på grund av det. Plus min svärmor 2 gånger utöver det också. Så fort vi öppnar dörren så flyger det in massor.
Och jag vet: i-landsproblem, eller hur? Men något måste jag få ‘klaga’ lite på, om man kan kalla det så 🙂

Elise hade tid hos BUM (barn- och ungdomsmedicin) idag, samtidigt som hon och hennes systrar hade “studiedag” från förskolan. Jag åkte till jobbet tidigt, tränade (morgonträning alltså! ♥), jobbade och sen satte jag mig i bilen och hämtade Elise. Vi åkte raka vägen till stan och kom upp till BUM. Elise fick vägas, mätas och ta ett stick i fingret. Hon sa ingenting. Det var tillochmed så att det knöt sig i min mage eftersom jag själv är så himla nålrädd, men min lilla 5-åring sa inte ett ord. Så duktig! ♥
Efteråt firade vi med glass innan vi åkte hem till systrarna, farmor och farfar. Tjejerna gick efter det ut med sina farföräldrar och jag kunde fortsätta att jobba en stund till.

Nu har det blivit dags att ta det lugnt någon timme, läsa en bok och sedan sova. Jag är verkligen som en gammal tant – vill lägga mig så tidigt. Jag är helt enkelt mer morgon- än nattmänniska 🙂

Kram på er ♥

mammablogg mammablogg mammabloggSparvarna ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.