F for Friyay. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

F for Friyay.

Hej underbara ni ♥

Jag har aldrig sett fram emot och samtidigt längtat efter att en dag ska ta slut så mycket som denna fredag. Jag har verkligen haft saker att göra från att jag vaknade imorse tills nu och jag är alldeles mör i hela huvudet. Ögonen svider och jag hade egentligen hellre gått och lagt mig än något annat. Men riktigt så funkar det inte med barn vet ni ju 😉 Istället ska jag sätta ihop en offert, städa lite och presentera fredagsglassen för barnen som jag slängde ihop tidigare idag.

Samtidigt som jag är trött så är jag så lycklig. Dagen har varit fantastisk och med start på NK imorse så har jag även hunnit med två möten som båda gick otroligt bra. Många av de mötena jag har nu gäller ju event först efter sommaren och något säger mig att det blir fullt ös medvetslös när semestern är över. Love it! Idag fick jag ett uppdrag som innebär att jag på ett sätt får fria tyglar, samtidigt som det är en enorm utmaning som gör att kreativiteten rusar likt adrenalin i huvudet. Jag älskar utmaningar och det är de eventen som jag känner tillfredsställer mig mest – kan man säga så? Jag älskar ju alla typer av event, men här får jag också ge utlopp för det skapande jag har inom mig. Det är häftigt! Otroligt häftigt!

I helgen  blir det en Thule-helg för mig. Imorgon ska vi ut och äta hela gänget och på söndag ska det springas! Någonstans däremellan hoppas jag att jag får se Eurovision också, annars får ni lova att inte spoila 😉

Hur mår ni annars? Jag hoppas ni får en skön fredag och ser fram emot helgen mer än någonsin.
Och förresten – det kommer bli mobilbilder den här helgen för jag har typiskt nog glömt min datorladdare på jobbet så jag kan inte ladda över bilder från kameran. Jaja, så kan det bli ibland! 🙂

Kram på er och ha en go helg!

mammablogg mammablogg mammabloggHur kunde jag glömma min laddare på jobbet? Klantigt 🙂 Fler bilder efter helgen då! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.