Thule Barnvagnsjogg – recap. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Thule Barnvagnsjogg – recap.

Heeej godingar ♥

Hoppas ni mår super denna söndag till ära! Jag har haft världen finaste dag. Idag var det dags för Thule Barnvagnsjogg och jösses vad jag längtat! Vi blev ett stort gäng på startlinjen och hela dagen har bara andats välmående efter den här starten. Jag har ett par av mina absolut finaste vänner på plats (inkl. syster) och jag hade kunnat stanna där hela dagen. Loppet var på 2,4 km (ingen tidtagning) och det var varmt, väldigt varmt, men den ena peppade den andra med långa steg och ett leende på läpparna. När vi sprang ett varv inne på friidrottsbanan så hejade funktionärerna glatt och gav oss lite mer energi.
I mål väntade sedan goodiebags, fotografering, dricka och det tog lång tid innan Julia och jag åkte hem.
Miljoner tack Thule för att ni alltid verkar göra allting så riktigt jäkla bra! ♥

I detta nu sitter jag och väntar på att Freddy ska komma hem med maten. Efter maten är det läggdags för Emilia och jag ska passa på att skicka iväg en offert som jag lovat skicka iväg i helgen. Sen blir det kväll och jag har köpt hem lite gott godis för att fira denna lyckans dag.

Bilderna ni ser nedan (förutom mobilbilderna) är tagna av Therese. Hon ingår numer i mitt eventteam och jag är sååå glad att ha henne med. Hon är ta mig sjutton bäst och en riktig multitaskare! ♥

Kram på er och ha en skön kväll. ♥

Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule Barnvagnsjogg Thule BarnvagnsjoggÄlskade syster ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.