Göteborgsmamman

Tips på bondgårdar i och utanför Göteborg?

Hej på er ♥

Hur mår ni? Jag måste erkänna att jag haft bättre dagar, men mår ändå bra och kroppen riktigt jublar av att det är 4,5 dag ledighet som väntar! Underbart 🙂
VI åt indiskt till middag idag och trots att det ser riktigt tråkigt ut på bild så måste jag säga att det var fruktansvärt gott. Ris och chicken tikka masala med grädde och naanbröd till det. Mums!

Imorgon jobbar vi halvdag på jobbet och eftermiddag går istället åt till eventplanering inför kommande event på måndag och till ett möte som jag hoppas väldigt, väldigt, VÄLDIGT mycket på. Så ska man ju inte säga för då får man bara massa frågor om man inte berättar hur det gick sen. Men vi får väl se. Hör ni inget imorgon så vet ni varför, haha. Magkänslan säger att det kommer gå bra och det hade iallafall varit himla kul om det gick vägen – så lämnar vi det där 🙂

De här kommande dagarna ska annars gå till att bara vara. Bara ta en dag i taget och se fram emot ett enda möte på fredag för att sedan gå tillbaka till slapperiet. Det ska bli skönt och är så välbehövt. Jag vill bara ägna tid till familjen och hämta nya krafter till att köra på nästa vecka igen (som också blir kortvecka visserligen, haha). Jag funderar lite på om det är något ställe vi inte åkt till än? Klart det är, men jag hade velat upptäcka något nytt. Barnen äääälskar ju djur, så bondgårdar är alltid välkommet. Har ni några tips? Gärna nära Göteborg, men vi har inget emot att åka heller 🙂

Dags att ta kväll och invänta Freddy som nattar Emilia. Sen är det serier för hela slanten.

Hoppas ni får en fantastisk kväll.

Kram.

blommor blommor myltha mammablogg mammablogg mammablogg

Okej, ärligt talat – hur söt är inte min kontorsvän? Jag är kär ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.