DIY: möbelrenovering av skrivbord – före & efter. – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

DIY: möbelrenovering av skrivbord – före & efter.

Hej alla hemmafixare!

Vad gör ni? 🙂 Vi kom hem från sjön för en stund sedan och har precis ätit tacos till middag (I mean it’s fridaaaay!). Tjejerna har stuckit ut igen och njuter av solen och av att kunna leka runt med sina kompisar. Det här är ett drömliv, säger jag bara 🙂

När mormor och morfar gick bort så fick jag en gammal möbel som morfar haft i sin klädkammare, fylld med glödlampor, skruvar, måttband, strumpor och annat. Min mamma hade denna möbel som skrivbord när hon var liten och morfars användning var mer av den anledning att de inte riktigt visste vad de skulle göra med den gissar jag på 🙂 Men den fyllde ett syfte och nu fyller den ett annat.
Hos oss har den varit en förvaringsmöbel länge, men igår tog jag tag i det hela, sprang över till svärföräldrarna för att hämta slipmaskin, vidare till svåger för slippapper och hem igen för att köra igång slipandet. Jag tog ut alla lådor och slipade som aldrig förr! För jösses vad färgen satt. Lager på lager på lager och det gick slippapper efter slippapper för att komma ner en bit och för att kunna måla. Jag målade ett lager på förmiddagen, ett på kvällen och sen fick den torka inne eftersom det skulle regna hela natten. Imorse var den torr och jag tog med Julia till affären för att välja knoppar till hennes nya skrivbord. Och nu står den där. Inne på Julias rum och är bara så otroligt perfekt. Julia har aldrig varit gladare och kommer fram till mig då och då för att tacka mig för hennes fina skrivbord. Älskade unge ♥
En annan som är glad är mamma, som grät av lycka över överraskningen att hennes gamla barndomsbord blivit upprustat.
Vad tycker ni? 🙂

Nu ska barnen lägga sig här hemma. Det hörs att de börjar bli lite trötta och de kommer sova gott efter den här dagen 🙂

Ha en fin fredagskväll!

Kram.

DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter. DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter. DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter. DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter.DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter. DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter. DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter. DIY: möbelrenovering av skrivbord - före & efter.DIY: möbelrenovering av skrivbord – före & efter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.