Göteborgsmamman

VI HAR KÖPT HUSVAGN!!

Hej på er ♥

Hoppas ni mår super. Vi är precis hemkomna från mamma och från en 60-årsfest (30+30), barnen sover och vi har hoppat upp i soffan med lite gott till kommande tv-serie. Vad ska vi kolla på idag? Någon som har något tips? Jag röstar för Lucifer 🙂 Den är faktiskt rätt bra alltså!

Nu ska ni få höra … Ja, ni ser ju faktiskt rubriken, men vi har alltså gått och KÖPT HUSVAGN! Haha, det låter ju verkligen som om vi uppfyllt någon av karaktärernas drömmar i sällskapsresan, men jag är lycklig som en liten tös. Vi åkte husvagn och campade när jag var yngre, sen har mycket gått med flyg/tåg sedan dess. Att få komma tillbaka till det där campinglivet är faktiskt helt underbart och ett perfekt liv för barnen. Nu blir det Italien i sommar ändå och jag längtar ihjäl mig. Låt de här 4 veckorna gå snabbt så att semestern kommer snart 🙂 Åååh, jag är så glad!
Men nu till en fråga då alltså: är det någon här som är campingvan och kan dela med sig av några platser man absolut inte får missa? 😀
Bilder kommer så fort vi tagit dit barnen – gissa om de kommer bli glada! 🙂

Dags för lördagkväll och för lite mys. Ljusen är tända och Fredrick är på plats. Hoppas ni också får en mysig kväll.

Kram.

barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemesterEn fantastisk 60-årsfest ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lexochlogan

  Det var lite oväntat men superkul. Anders vill ha husvagn också men jag har vägrat i 10 år 🙈 vi får ta och ses på nån camping kanske, jag vill hyra stuga nånstans i sommar längs kusten.

  1. goteborgsmamman

   Haha, jag vet?! Jag älskar campinglivet så det här känns superkul, även om jag trodde att det skulle dröja ett par år här också, haha. Ja, kan vi inte göra det?! Så får du se hur mysigt det är 😉 Kram <3

 2. Evelina

  Vi åker ofta till
  Hafsten – pool vid dåligt väder och stora lekplatser
  Vita sandar – grym strand, pool och lekplatser
  Daftö – tåg, pool daftöland och fina stränder