Mötesdag i Stockholm. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mötesdag i Stockholm.

God morgon sköningar ♥

Hur mår ni denna fredag? Fredag är en härligt laddad dag tycker jag. Det är som om hela dagen bara vibrerar av lycka.
Jag sitter på tåget på väg upp till Stockholm. Har två eventmöten där idag och kommer hem rätt sent ikväll tyvärr. Fredrick och jag har sagt det att de här sista veckorna innan semestern så får vi bara acceptera att vi inte kommer se varandra så mycket pga jobb och träning, vilket ändå känns helt okej. Det är ju inte så att det kommer att vara för evigt 🙂 Vi hinner umgås någon halvtimme om dagarna innan det är dags att sova, men om 2 veckor är det semester och vi får istället sitta ihop i 4 veckor efter det 😉

Jag har precis ätit upp frukosten som serverades på tåget och sitter nu och sippar på min kaffe. Det är så rofyllt att åka tåg tycker jag och väljer det framför flyget när det gäller de här ‘korta’ sträckorna. Det är ju bra för miljön också tänker jag 🙂 win-win.

Nu ska jag börja planera mina möten. Det är så jag jobbar – ni kan kalla mig sista minutaren, haha. Samtidigt hinner jag inte bygga upp massa krav och bli nervös, utan jag tar det som det kommer. Jag brukar jobba bäst så.
Dags att dra på sig lurarna och lyssna på skön musik. Hoppas att ni får en fantastisk fredag och start på den här helgen.

Kram.

eventbyrå stockholm göteborg eventbyrå stockholm göteborg eventbyrå stockholm göteborg eventbyrå stockholm göteborgGod morgon! Uppe med tuppen (4:15!) för att ta mig till Stockholm över dagen. Inte lika pigg som jag ser ut, haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons