Rabarberpaj, pizzanight & en bra helg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Rabarberpaj, pizzanight & en bra helg.

Hej guldkorn ♥

Hoppas ni mår super. Elise och jag sitter i soffan efter en stund ute i den varma solen och de andra två har lagt sig tillrätta i soffans enda skuggiga plats. Det är nog bara en tidsfråga innan de somnar 🙂

Vår förmiddag har bestått av rabarberpajsbakande. En variant med rabarber, jordgubbar och vit choklad som blev himla god. Det enda jag skulle velat ha annorlunda var vätskan som blev från rabarberna. Vad ska man göra för att få bort den? Men den var trots detta himla god ändå 🙂
Vi har även fortsatt rensa och städa här hemma. Vi flyttade ju in i mars, men det är inte klokt vad mycket man kan samla på sig under såhär få månader, haha. Sen är det kanske inte lika mycket släng som det är organiserande – det känns som om vi bara kastade in allting vid flytten och först nu börjar vi omorganisera 🙂

Igår var vi på pizzanight hos ett par kompisar här borta. Det var en fantastisk kväll efter en härlig dag med grill och min familj på besök. Tiden går så fort hela tiden, så när jag får tid till att träffa familj och vänner så mår jag extra skönt i själen efteråt ♥

Nu ska vi ta lite eftermiddagsvila här hemma och när Fredrick är hemma från den sista inhandlingen som behöver göras inför semestern så tänkte jag trotsa den lilla förkylningen jag har kvar och ge mig ut på en lugn löprunda.

Hoppas ni har en fin söndag 🙂

Kram.

mammablogg mammablogg pizzanight mammablogg mammablogg rabarberpaj pizzanight pizzanightUnderbara helg! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bloggfeed

  Hej!

  Är du intresserad av att din blogg syns i flödet på bloggfeed.se, mammafeed.se och matfeed.nu? Det är naturligtvis helt gratis!

  Låter det intressant så får du gärna kontakta oss på kontakt@bloggfeed.se så kan vi ta det vidare därifrån! 🙂

  Med vänliga hälsningar
  Bloggfeed-teamet

Annons