Tips på utflykt i sommar. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tips på utflykt i sommar.

God morgon ♥

Hoppas ni mår toppen denna torsdagsmorgon. Jag är dunderförkyld och samtidigt som jag är glad att det hände denna vecka och inte nästa vecka när vi ska på semester och jag dessutom är själv på jobbet – så mår jag riktigt kasst. Jag brukar inte vara sjuk och speciellt inte förkyld, men den här snuvan har verkligen tagit ett stadigt grepp om mig. Nåja, det går över och det är ju tur att jag har ett jobb som ändå går att sköta från soffan 🙂 Att vara sjuk gör mig otroligt rastlös och då är det skönt att samtidigt kunna göra någon nytta än att plöja serier.

Vet ni vad jag gjorde förra veckan? TOG ÅRETS FÖRSTA DOPP! Jag vet – i skiftet juni/juli – men ändå! Jag har gjort det! Förra året kan jag inte ens minnas att jag badade i Sverige så ni får lov att kalla mig badkruka 😉 När vi kommer ner till Italien nästa vecka så måste man ju nästan bada titt som tätt på grund av värmen. Jag kan knappt bärga mig tills jag får ta de där tidiga löprundorna och svalka mig i vattnet när det rinner svett om mig. Hoppas denna veckan går fort! 🙂

Har ni några roliga planer i sommar? Något som jag hade velat göra om vi skulle ha stannat hemma hade varit att åka till Kolmården och sova över på deras Safari Camp. Det hade varit så himla häftigt! Den spar vi tills nästa år 🙂

Nu ska jag slå upp datorn och sätta igång med jobbet. Så fort affären öppnar så är det ingefära och te som ska handlas …

Ha en fin dag!

Kram.

Tips på utflykt i sommar Tips på utflykt i sommar Tips på utflykt i sommar Tips på utflykt i sommar Tips på utflykt i sommar Tips på utflykt i sommarEn skön dag precis innan förkylningar. Kanske det som fick oss lite halvkrassliga? Haha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons