Tjejkväll. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tjejkväll.

God kväll stjärnor ♥

Hur mår ni? Skönt med fredag, eller hur? 🙂
Fredrick är på sommaravslutningsfest med jobbet, Emilia och Julia sover och Elise och jag har satt oss ner i soffan där vi planerar att spendera resten av kvällen. Tjejerna har varit igång ända sedan vi kom hem och det tog inte många minuter innan de yngsta somnade.
Idag hämtade jag tjejerna lite tidigare än vanligt på förskolan. Egentligen hade jag tänkt att vi skulle hittat på annat idag, men med min förkylning som varit och i och med att det faktiskt ändå var sista dagen på just den förskolan, så lämnade jag av dem imorse och åkte hem för att jobba av lite grann. Istället hämtade jag dem vid 15 tillsammans med min mamma och sedan åkte vi hem för att möta min syster och äta lax och potatis till middag. En förbjuden rätt här hemma när Fredrick är med, haha. Han är inte så förtjust i fisk så vi passar på när katten är borta 🙂

Nu blir det film, mys och lite glass. Vad har ni gjort idag?

Ha en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMin små pinglor ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons