Larm, löpning & en ny favorit från Njie. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Larm, löpning & en ny favorit från Njie.

Hej favoriter ♥

Hoppas ni haft en underbar dag! Jag har haft en himla bra måndag och fått otroligt mycket gjort i jobbväg vilket känns skönt när det är 3 dagar kvar innan semester och det kan vara skönt att beta av så mycket som möjligt 🙂 Imorgon kör jag på igen och jag måste säga – trots att jag fullkomligt älskar mina kollegor – att det är ganska skönt att bara grotta ner sig och sitta där framför datorn för att mata jobb i flera timmar. Tänk vad nöjd jag kommer vara när den här veckan är slut! 😀

För tillfället sitter Elise och jag i soffan medan Fredricks kompis är här och installerar larm hos oss. Så himla snällt att ta sig tid till det såhär en kväll precis innan semester ♥ Fredrick har dessutom lyckats övertyga honom till att ta med sin dotter och åka ner till Italien när vi är där. Tjejerna kommer älska deras nya lekkamrat!
Men sen vi flyttade till radhus så har jag känt att ett bra larm är ett måste både under vardagen och även nu under semestern när vi blir borta ett tag. Så här borras och det piper högt och lågt 🙂
Efter 2-3 veckor av förkylning så har jag äntligen fått rastat mina ben. Det blev en 4 km i skogen och jag njöt av varje steg. På vägen fick jag sällskap av grodbebisar som hoppade runt i flockar längs med vägen. Så gulliga! 🙂

Nu är det snart läggdags för min del. Imorgon väntar en dag med jobb, bilinlämning och ansiktsbehandling på eftermiddag. Hälften slit, hälften njutning, haha. Kvällen kommer bestå av 100% packning och om ett par dagar så kör vi ner mot Italien. Åh, vad skönt det ska bli!

Ha en mysig kväll.

Kram.

larm larmmammablogg mammablogg

Supergod nyhet från Njie som vi fick budat till oss på Friskis från ICA 🙂 Så himla gulligt! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons