Göteborgsmamman

Badkläder för barn.

I samarbete med Jollyroom.

Hej på er ♥

När vi stod i mitten av all packning igår så kom ett bud från Jollyroom där världens finaste tjej verkligen ville att tjejerna skulle få nya badkläder till resan och eftersom posten hade gått för långsamt så kom hon hela vägen till Partille för att lämna av det. Så himla gulligt tycker jag ♥

Jag lovar er att ni kommer få se tuuuuusen bilder på tjejerna i dessa fantastiska plagg, men jag kan heller inte låta bli att visa upp dem redan nu. Visst är de urgulliga?! Det bästa är att just de här badkläderna går i samma toner och färger och går att mixa och matcha bäst man vill 🙂

Dags att sätta sig i bilen och åka mot båten. Semesteeeeeeer!

Kram.

Rosa baddräkt / Blommig baddräkt / Gulrutig bikini / Badtrosor blommor och rosa 2-pack
Badtrosor lila 2-pack / Lila UV-tröja / Rosa UV-tröja / Blommig UV-tröja (ej på bild)

badkläderÅh, älskar de här plaggen! Urgulliga ♥

I samarbete med Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.