Snart, snart, snart semester! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Snart, snart, snart semester!

Goooood morgon ♥

Ååååh, vet ni vad det är för dagen idag?! Det är dagen då vi åker på semesteeeeeeeer! Det ska bli obeskrivligt skönt och jag ser så fram emot 4 veckor tillsammans med mina små skruttar och deras far ♥

Det var minst sagt tre taggade tjejer som sprang till förskolan imorse. Vägen dit har aldrig fått så snabbt, haha. Något som inte gått lika snabbt är dock vår packningen som ännu inte är helt hundra procentig, men vi har med det mesta och glömmer något gör man väl alltid tänker jag 🙂 Jag har dock redan fyllt på listan med säkert 10-15 saker sedan jag kom till jobbet så vi får väl se, haha.

Nu är det jobb som gäller och sen är det semester för hela slanten. Ha en fantastisk dag hörrni!

Kram.

mammablogg icebugHämtade ut nya skor igår! Gissa vem som kommer vara snabbast i Italien? 😀 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons