Göteborgsmamman

Picnic på en strand i Italien.

Hej där ♥

Hur mår ni veckans andra dag? 🙂 Jag fick ett DM från en av er som spenderade ett par dagar på Öland den här (och många andra!) sommaren. Öland är en plats jag gärna åkt till faktiskt och många som varit där har blivit helt frälsta.. Vilka fler platser måste man se tycker ni? 🙂

Emilia och jag har precis kommit tillbaka till husvagnen efter en middag på stranden. Vi var ett stort gäng (30-40 pers) som kastade ut våra filtar och dukade fram den medhavda maten. De där kvällarna är verkligen guld värda och jag skulle aldrig byta ut dem mot något annat. För 2 år sedan var ju även min familj med oss här nere och fick uppleva både picnicarna och vårat bröllop – det är jag så tacksam för. Ta aldrig varandra för givet, lova mig det? Ge era nära extra mycket kärlek och fortsätt visa uppskattning även om det inte är för något speciellt. Vi kan aldrig få för mycket kärlek ♥

Det har blivit dags för Emilia att somna och för mig att göra mig iordning för natten. Fredrick och de stora kommer strax hem och då blir det en myskväll för oss som orkar vara vakna. Kanske en serie eller två. Rekommenderar fortfarande Designated Survivor – jag är besatt!

Ha en fin kväll.

Kram.

badkläder till barn badkläder till barnbarnsemester barnsemester barnsemester barnsemester mammabloggFina, fina, fina barn ♥ Gud, så jag älskar er!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh vad mysigt det låter med stor picnic på stranden! Älskar hur man umgås på sydligare breddgrader. 🙌🏼 Fortsätt njuta!