Göteborgsmamman

2 platser att besöka vid Gardasjön.

Hej solstrålar ♥

Hoppas ni mår super. Här är det lite molnigt idag, men lika varmt för det och solens strålar tränger genom de tjockare molnen. Middagen är precis intagen och tjejerna är redan ute och cyklar.

Idag har vi varit i Malcesine för lite strosande och glass för att sedan ta oss vidare mot Lago di Ledro och njuta av sjöns gröna vatten. Det är två ställen jag tycker att man måste besöka när man har vägarna kring norra Garda. Malcesine är rätt turistigt, men det är verkligen jättevackert och ett skönt resmål med god glass 😉 Värt det då, eller hur?

Annars njuter vi massor. Vad har ni gjort idag? 🙂

Kram.

2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid Gardasjön 2 platser att besöka vid GardasjönDet är underbart att bara få vara lite ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.