Göteborgsmamman

Bröllopsdag, födelsedag, löpning & en färgglad avslutning.

God morgon söndag ♥

Hur mår ni veckans sista dag? Här är det redan 28 grader och klockan har inte ens slagit 10 – galet! Det blir en sväng ner till vattnet så fort jag skrivit klart 🙂
Den här resan var det bästa som kunde hända just nu. Det har varit så väldigt mycket och jag kände för var dag närmre semestern hur jag behövde vara ledig lite. Har ni också längtat ruskigt mycket till semestern i år? 

Igår var det min och Fredricks bröllopsdag och hans pappas 70 årsdag, vilket gav oss anledning till att fira hela långa dagen. Efter bad, ett löppass i bergen med min fina svåger och hans man, middag, glass och fyrverkerier som avslutade dagen vid vattnet så var det trötta föräldrar och såsiga barn som la sig för att somna för natten i husvagnen 🙂 Det som förvånar mig lite är hur Emilia lyckades vara vaken till 23? Jag trodde hon skulle somna i knät på mig när vi satt i solstolen och blickade ut över fyrverkerierna och dess musik som spelades över hela staden. Det var så vackert ♥

Idag har vi inte mycket på agendan och det är just det som är så skönt, eller hur? Att bara få ta dagen som den kommer 🙂
Vad ska ni göra? Har ni något planerat denna söndag? 🙂

Ha en skön dag!

Kram.

icebug löpning icebug Bröllopsdag, födelsedag, löpning & en färgglad avslutning Bröllopsdag, födelsedag, löpning & en färgglad avslutningresa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barnMagiska raketer fick avsluta dagen ♥ Denna ljusuppvisning är varje år i Torbole den 20/7 🙂 Så mäktig! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.