Göteborgsmamman

Posters till soffhörna & barnrum + 30% rabatt!

I samarbete med posterstore.se

Hej på er ♥

Hoppas ni mår så himla bra idag. Vi är precis på väg till stranden och barnen plockar fram alla badkläder de kan hitta 🙂 Det här livet alltså – semestern!

Så fort vi är iväg hemifrån under en längre period så får jag lite nytt perspektiv på vårt boende hemma. Jag vill fixa allt och kan knappt bärga mig tills jag får komma hem för att göra om något. Är ni också såna? Jag njuter ju självklart av ledigheten, men det är kul att planera lite inför höstprojekten 🙂

Två såna projekt efter sommaren kommer att vara vår soffhörna och tjejernas rum. Soffhörnan är rätt intetsägande idag och faktiskt också ganska tråkig, medan tjejernas rum är mysiga men det saknas mycket på de kala väggarna. Så igår kväll börjar jag söka runt på Poster Store och hittade så många fina posters att jag nästa blev tokig. Jag vill ha allt! Elise gjorde mig sällskap efter en stund och tillsammans satt vi och pekade ut hennes favoriter.
Det som är skönt med Poster Store är att man inte behöver bli ruinerad för att man köper hem väggdekorationer, utan du kan enkelt sätta ihop dina tavlor till ett helt okej pris.
Företaget grundades i Stockholm och har även sitt tryckeri där, vilket gör det extraroligt att beställa från dem när man nästan ’känner’ sin tillverkare.

Nu har jag iallafall beställt ett par favoriter som jag ser fram emot att få pryda vårat hem med och självklart ska ni få 30% rabatt när ni beställer från dem ni också 🙂 Med koden malin30 så får ni 30% i rabatt på hela er beställning och beställer ni för mer än 299:- så är frakten gratis.
Vilka posters är era favoriter? 🙂

Dags för beachen! Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

Rosa tåg / Ängel / Tacos / Elefant
Flicka / Eukalyptus / Rådjur / Pioner
Kaniner / Magnolia / Text / Parfym

postersposters posters posters posters posters posters postersGoing nuts! Jag fullkomligt älskar den här stilen på tavlor. Så himla fint både i barnrummet och i övriga hemmet ♥

 

I samarbete med posterstore.se
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.