Göteborgsmamman

Pastelldrömmiga badkläder.

Inlägget innehåller reklam för Jollyroom i form av annonslänkar.

God kväll ♥

Ljuset här på kvällarna är verkligen helt fantastiskt. Om jag vore en proffsfotograf så skulle jag ta med alla mina kunder hit för att föreviga hela livet i den här miljön med det här ljuset – det är så fint! ♥

Igår passade jag på att fota tjejerna under kvällsdoppet i deras nya badkläder. Det fina med den här kollektionen är att i princip allt går att matcha och de kommer i de där pastellfärgerna som bara gör sig så fina på solkyssta kroppar 🙂 Julia har en gul bikini också som jag måste få visat er någon dag. Toppen är lite längre vilket skyddar magen extra under dagen också. Så söta! 🙂
På bilderna har Elise på sig den här blommiga baddräkten, Julia har den här pastellrosa baddräkten och Emilia har de här badtrosorna och den här UV-tröjan.

Det är fortsatt värmebölja här och idag har jag fläktat mig med allt jag kommer åt. Vi fortsätter att söka skugga inne i husvagnen mellan baden och så verkar det fortsätta imorgon också. Efter det hoppas jag nästan på en rejäl regnskur och ett hejdundrande åskväder.

Hoppas ni mår jättebra hemma och att ni får njutit av sommaren.

Kram.

badkläder till barn badkläder till barn badkläder till barn badkläder till barn badkläder till barn badkläder till barn badkläder till barn

Godingar ♥

Inlägget håller reklam för Jollyroom.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.