Göteborgsmamman

Löpning längs med Italiens vackraste sjö.

Hej i värmen ♥

Hoppas ni mår toppen. Jag hörde att vädret hemma börjar efterlikna det vi har här hemma med sol och upp emot 30 grader. Och visst är det härligt att man får en varm sommar ändå 🙂 Här inväntar vi ett regnoväder som rör sig sakta över bergen. Det mullrar ljudligt och ska bli skönt med lite regn till de just nu 37 graderna. Jag tänkte att vi skulle äta i husvagnen ikväll och det står italiensk spaghetti och köttfärsås på schemat. Mums!

Idag startade jag dagen med ett par km löpning till grannstaden och hem igen. I princip hela slingan går längs med sjön och det finns inte många vyer som är vackrare att blicka ut över medan benen pinnar på. Resten av dagen spenderades nere på stranden. Vi har bara vilat och badat i mängder. Elise och Julia gör inget annat än cyklar och ber oss hitta på nya vägar för dem att utforska. Som de älskar det! 🙂

Medan Fredrick streamar Tour de France så tänkte jag börja med maten. Min mage kurrar och det är bara en tidsfråga innan tjejerna börjar fråga när maten hamnar på bordet. Och hur lagar man mat i Italien? Med ett glas rött vin såklart! 😉

Ha en fin eftermiddag och glöm inte att dricka massa vatten!

Kram.

resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barnGlasspaus är välbehövt i denna värme! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.