Göteborgsmamman

Reeeeeeeeeeeeeeeeegn & höghöjdsträning.

Hej på er ♥

Gissa om det har varit skönt med en grå och regnig dag här idag? Vi somnade till regnet som smattrade mot taket igår och innan dess så var det ett regnoväder som hette duga när vi satt på restaurang. Det var underbart och riktigt maffigt när blixtarna lös upp mellan bergen.

Idag har det som sagt varit en grå dag med duggregn hela tiden och det blev en perfekt löprunda upp i bergen. 5 km upp-upp-upp och 5 km ner igen. Luften var frisk och det kändes enklare att springa än någonsin 🙂
Nu inväntar vi vänner från Sverige som kommer ner och tillbringar de sista dagarna med oss. Om ett par dagar rör vi oss hemåt och vi har nog kommit på ett perfekt stopp för barnen under vägen hem …

Bilder kommer här från vår cykeltur till Riva Del Garda igår. Elise och Julia cyklade 2,5 km dit och 2,5 km hem. Så duktiga! 🙂 Väl i Riva blev det glasspaus, shopping och lite njutning av en svalare dag än vi haft tidigare.

Ett inlägg med vädersnack, haha. Vi har det bra och njuter som bara den! Hur mår ni? ♥

Kram.

resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barn resa med barnSåååå bra restaurang i Torbole! PizzaBurger – bra service, god mat och maten kommer lagom snabbt till bordet 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.