Göteborgsmamman

Sista dagen i paradiset.

Hej ♥

Ännu en varm dag i paradiset, men betydligt friskare luft efter ett par mulna dagar 🙂
Tjejerna och jag har pausat i en sval husvagn en stund och passar på att äta mellanmål innan det är dags att duscha och börja tänka på middag.

Imorgon åker vi härifrån och det känns så vemodigt. Jag älskar ju tanken på att få komma hem till vårat hem, men samtidigt är vi där 340-nånting dagar om året. Och jag älskar ju lika mycket att vara här och vet hur mycket jag längtade efter att få komma ner hit. Ska vi helt plötsligt bara hem då? Dagarna har gått i ett svep, minst sagt, men när familj och vänner börjar dra sig hemåt så blir det inte samma sak att vara kvar. Det är ju också de stora middagarna, picnicarna på stranden, restaurangbesöken och strandhängen som gör det här så himla bra. Vi får blicka framåt nu 🙂 Se att det förhoppningsvis kommer många härliga somrar här framöver 🙂

Vi har spenderat förmiddagen på stranden med bad och lek och sen tog Julia och jag en promenad till kiosken vidare till en liten butik där hon fick köpa en present till sig själv och varsin till sina systrar. Hon valde diadem till henne och Elise och ett rosa hårspänne till Emilia. Så fint ♥

Nu blir det till att packa lite här hemma och inse att detta blir sista dagen i fantastiska Italien. Underbart som alltid.

Kram.

bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn semestra med barn semestra med barnSista dagen i fantastiska Italien ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.