Hej från bilen & ja må hon leva! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Hej från bilen & ja må hon leva!

Hej från bilen! ♥

Imorse åkte vi från Nürnberg och nu har vi precis ätit lunch. Emilia sover och de andra två är inte långt ifrån att göra desamma. Jag har fått en plats i bilen där solen lyser hela tiden vilket gör att jag börjar koka av värme, haha. Det ser dock ut att komma ett oväder längre fram så det kommer nog ändras 🙂

Idag vill jag passa på att gratta min fantastiska syster som blir hela 25 år ung! Det är inte klokt vad tiden går fort egentligen, samtidigt som det känts som om hon hunnit med fler saker än vad många andra 25-åringar har. Jag tyckte att jag själv gjort rätt mycket i den åldern, men hon har gjort så mycket som jag själv bara kunnat drömma om. Jag slår henne dock i en sak och det är att jag är mamma 😉 Kanske är därför jag inte hunnit med lika mycket, hahaha.
Grattis till dig min vackra syster! Hoppas du får en underbar dag ♥

Nu åker vi vidare hela dagen och imorgon landar vi hemma. Det ska bli himla skönt att landa hemma och att ha tillgång till en tvättmaskin, diskmaskin och rejäl dammsugare – bara det?! 😀

Ha en skön torsdag och jag hoppas ni mår perfa!

Kram.

bilsemester bilsemester bilsemester bilsemester bilsemesterPaus i solen från bilkörandet ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.