Sassnitz – Trelleborg med husvagn & en vacker ö. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Sassnitz – Trelleborg med husvagn & en vacker ö.

God morgon stjärnor ♥

Borta bra, men hemma absolut bäst. Att resa i all ära, men det är bra skönt att komma hem också. Extra gott smakade kaffekoppen från vår kaffemaskin som varit den jag saknat mest när vi varit borta, haha. Nästa gång får den åka med! 🙂

Tanken var att vi skulle tagit båten igår (fredag) kl. 13 från Sassnitz, men när vi svepte över Rügen (vilken otroligt vacker ö! Jag måste tillbaka!) vid 21 på torsdagkväll så chansade vi på att det skulle finnas plats för oss kl. 23 och vi åkte till terminalen för att boka om vår biljett. De var så tillmötesgående och hjälpte oss på bara ett par minuter. På båten mellan Sassnitz – Trelleborg så åt vi god mat och innan vi hann förflytta oss till de sovvänliga platserna så hade tjejerna redan bäddat upp på sina stolar och somnat.

Efter 4 snabba timmar så var vi framme i Trelleborg där vi stannade till för att sova ett par timmar. Ett stort plus med att resa med husvagn/husbil!
När vi vaknade på fredagen så åkte vi direkt upp mot Göteborg där vi landade strax efter lunch. Så skönt att få en extra natt! 🙂

Idag blir det till att åka och hälsa på mamma och bara njuta av Sverige. Åh, vad gott det är att vara hemma – även om man såklart börjar tänka på nästa resa igen 😉

Hoppas ni mår super och att ni får en fantastisk lördag! För det är väl lördag idag? 

Kram.

barnsemester sassnitz trelleborg stena line sassnitz trelleborg stena line sassnitz trelleborg stena line sassnitz trelleborg stena line sassnitz trelleborg stena line sassnitz trelleborg stena lineSåhär glad kan man vara när man ska åka färja 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.