Släktträff. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Släktträff.

God morgon där hemma ♥

Hur mår ni? Det är måndag morgon och min sista semestervecka har börjat, sen är det fullt ös igen. Jag sitter just nu och planerar inför tre kommande event som jag verkligen ser fram emot. Det är också tre helt olika klienter, vilket gör det ännu roligare, men det är också tre stycken som ska planeras samtidigt så det gäller att hålla nerverna i schack. Det blir kul! 😀

Igår var vi hemma hos min farmor på mini-släktträff. Det var jag, barnen, Fredrick, mamma, syster, farmor, mina två bröder och den enas respektive. En mysig lunch som gick alldeles för snabbt.

Idag blir det en mor- och dotterdag när mamma och jag ska ut på en shoppingrunda. Jag ska inhandla ramar till mina posters och sen börja pynta i vardagsrummet. Det ska bli himla kul och jag kan knappt bärga mig! 🙂

Vad ska ni göra idag? Hoppas ni får en härlig start på veckan!

Kram.

mammablogg mammablogg släktträff släktträff släktträff släktträff släktträff släktträff släktträff släktträff släktträff släktträffSläktträff hemma hos farmor ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.