Vardagsrum före & efter. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Vardagsrum före & efter.

Inlägget innehåller reklam för Poster Store.

God kväll vänner ♥

Hur mår ni? Här i Göteborg har det regnat en del, men nu är solen framme igen. Vi sover hos mamma inatt och har till och med avslutat dagen med en räk- och kräftmiddag vid havet. Helt underbart! 🙂

Den här dagen har annars gått i inredningens tecken. Jag har ju nämnt tidigare att jag i mitt huvud skapat massor av projekt på saker att göra hemma och då har (och är fortfarande) vardagsrummet varit ett av dem. Under förmiddagen gav jag mig därför sjutton på att få upp tavlor ovanför soffan och igår var mamma och jag ute på vift för att skaffa ett nytt soffbord och en ny matta. Vad tycker ni om resultatet? Skillnad, eller hur? Jag är himla nöjd och känner att det krävs lite final touch på det hela, men annars är det snart dags för nästa delen av huset. Jag röstar för tjejernas rum och/eller vårat sovrum. Vad tycker ni? 🙂
De posters ni ser är från Poster Store, mattan och bordet är från Mio och spegeln från Rusta. Tycker ni om tavlorna extra mycket så har jag en rabattkod som ger er 30% på hela ert köp! Ange koden malin30 i kassan så dras en tredjedel av direkt 🙂

Nu ska jag lägga Emilia här hemma och sen hoppas jag på en film tillsammans med mamma.
Hoppas ni njuter av denna tisdagskväll.

Kram.

vardagsrum före eftervardagsrum före efter vardagsrum före efter vardagsrum före efter vardagsrum före efter vardagsrum före efter vardagsrum före efterVårat vardagsrum före och efter 🙂

 

Inlägget innehåller reklam för Poster Store.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Haha, du minns nästan rätt 🙂 Jag började plugga till mäklare och hade praktik på en mäklarfirma ett tag, men insåg att jag gärna hade haft jobbet om det inte vore för de kvällar och helger som medföljer. Att jobba som mäklare hade dock varit en dröm – det verkar superkul och jag är en av dem som följer de där mäklarprogrammen slaviskt på tv än idag 😉 Kram! <3

 1. Pethra Sjöberg

  Det blev en enorm skillnad, så mycket mer harmoni i rummet och en mysigare känsla. Mattan och bordet står för den största förvandlingen. 🙂