Recap & egentid i alla dess former. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Recap & egentid i alla dess former.

God kväll godingar ♥

Har ni haft en fin torsdag? Fredrick och jag har precis kollat klart på alldeles för många avsnitt av Designated Survivor, men oj, vad den serien är bra! Och det känns ju ändå helt okej att vara vaken lite senare för att ta vara på de sista dagarna av semestern, eller hur? 🙂

Idag är familjen fulltalig! Tjejerna och jag sov ju hos mamma i tisdags och njöt av en somrig räk- och kräftmiddag vid havet. När det sedan var dags för oss att åka hem igår så ville Elise och Julia stanna kvar en extra natt, så Emilia fick ett eget dygn med mamma och pappa istället 🙂 Först när Emilia är ensam så, så inser jag hur stor hon har blivit. När det inte finns någon att jämföra med. Hon pratar jättebra, lyssnar och hjälper till med allt. Vi åt pulled pork igår kväll och då ville hon gärna hjälpa mig att hacka grönsaker (obs! inte hacka såklart, haha – hon la grönsakerna i en skål när jag hackat dem) och dukade fint på bordet. Egentid är viktigt tror jag – både för de stora, de små och för oss som föräldrar och individer. Man behöver få tänja lite på vardagslivet och se det från olika infallsvinklar. 🙂

På tal om gårdagen så tänkte jag 15.30 att jag skulle springa en runda och då vara tillbaka innan regnet skulle komma vid 16. Jag gav mig ut och bestämde mig för en längre sträcka i skogen. Träden skulle ju ändå skydda mig från det mesta av regnet Det var bara det att när jag hade 2,5 km kvar så var jag ute på vägen igen och såg tjocka moln bakom mig. Plötsligt kommer ett åskoväder från ingenstans och jag tror inte jag stressat hem så mycket på länge! Tyvärr lyckades jag ändå inte få något PB på sträckan hem, men åskan slapp jag 😉

Idag har barnen hämtats och vi har bara varit. För precis som med egentiden så behöver man också få vara tillsammans och göra absolut ingenting.

Hoppas ni får en god natts sömn och att vi hörs snart igen.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEtt fantastiskt dygn hemma hos mamma. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.