Semester -> Jobb. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Semester -> Jobb.

Hej på er ♥

Hur mår ni? Det är söndagskväll och många av oss ska ju börja jobba imorgon igen efter en skön semester. Jag både längtar och längtar inte – det är ju helt fantastiskt att få vara ledig och bara göra det man känner för samtidigt som så mycket tid går till familj, vänner och träning. Det som är härligt med att börja jobba igen är ju såklart att jag trivs så bra och att man ändå får vara lite ‘vuxen’ ett par timmar om dagen. Bara tänka på sig själv och det man gör där vid datorn. Ni förstår hur jag menar 🙂

Den här semestern har verkligen varit välbehövd och alldeles underbar. Italien var fantastiskt och tiden jag missat med min familj här hemma har vi tagit igen med råge nu den här veckan känns det som 🙂 Mys, lek, middag vid havet – ja, vi har njutit av livet helt enkelt.
Innan sommaren kände jag nästan att allt var övermäktigt. Jag kände hur kroppen skrek efter ett break och det var just det där breaket som jag behövde. Jag behövde få samla ihop tankarna och planera ifred. Planera höstens event, hur jag skulle formulera mig i vissa mail, vilka planer jag skulle sätta inför kommande termin och bara få låta allt smälta lite. Enda sedan jag startade eventfirman så har det gått i ilfart – vilket såklart är mer än kul, men som också gör att jag behöver fokusera lite extra och bestämma mig för att ‘starten blir i höst’. Så nu kör vi 3 event i september-oktober och det ser jag verkligen fram emot! Jag har ett fantastiskt team runt omkring mig och vi samarbetar himla bra. De som anlitat oss vet inte vad som väntar 😉

Nu ska jag fixa det sista här innan vi går till sängs. Jag ser fram emot en god natts sömn och att få ställa klockan för att göra första arbetsdagen. Detta blir kanon!

Och kom ihåg; trivs ni inte på era jobb så är det dags att ändra på det! För vilka drömmar har ni som ligger och lurar? 

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggFredrick tog med Elise och Julia på bio igår. “Klara Ko & Äppeltjuven”. Stolta tjejer var det som fick gå på de här vuxenäventyren med pappsen 😀 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.