Har ni en bra rutin för er bäckenbottenträning? – Göteborgsmamman

Göteborgsmamman

Har ni en bra rutin för er bäckenbottenträning?

I samarbete med TensCare.

Hej fina ♥

Hoppas ni har en skön kväll. Jag har försökt lägga Emilia en bra stund nu innan hon plötsligt reser sig upp, springer in och börjar busa med Elise för att sedan avsluta uppe hos Fredrick. Då gav jag upp. Det är inte många såna här kvällar, men där och då märker jag hur viktigt det är för mig att få den där egentiden på kvällen. Håller ni med?

Efter jobbet idag blev det en tung runda i skogen. Det är ju alltid skönt att komma ut, men det var brutalt jobbigt idag. Riktigt tungt. Jag kände mig rätt svag hela helgen som var och börjar nu tro att jag kanske inte är riktigt hundra. Så kan det faktiskt vara. Därför blir det vila imorgon och jag planerar halvdag på jobbet för att istället jobba halvdag på fredag istället. Vi har kampanjsläpp på just fredag och jag är så taggad inför terminstart 🙂

När jag sprungit klart i skogen tog jag vägen om kiosken för att hämta ut två paket. Ett paket till Elise med saker inför hennes temakalas i september. Har jag sagt vad temat är? Vågar ni gissa? 😉
Det andra paketet var till mig och innehöll en Perfect PFE Woman från TensCare. Det är en elektrisk muskelstimulator som används för att stärka bäckenbottens muskler. Både urinläckage och inkontinens är vanliga hos både kvinnor och män, men man kan med träning av dessa muskler förebygga och behandla problem och svaghet i bäckenbotten. För mig som både fött barn och som dessutom springer mycket så är det viktigt att jag skapar en rutin. Jag är oftast ganska skeptisk mot den här typen av produkter, men jag ska ge det en chans – det är ju spännande att testa 🙂
Har ni en bra rutin för er träning? Kommer ni ihåg er bäckenbottenträning?

Nu ska jag ta och släcka ner datorn för att sedan ta kväll. Imorgon väntar tjejernas första inskolningsdag för den här terminen och som de ser fram emot detta 🙂

Kram på er.

perfect pfe woman perfect pfe woman perfect pfe womanDet ska bli spännande att testa den här i 12 veckor! 🙂 Recension kommer!

 

I samarbete med TensCare.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Det är en typ av tens-apparat som du tar lite glidmedel på och helt enkelt för upp ‘där nere’ 🙂 Sen ligger du där i ca 20 minuter ge och ta och resultat kan kännas efter redan 3 veckor 🙂 Jag har använt den ett tag nu och det ska bli så spännande att få dela med mig av en recension framöver! 🙂
   Kram!