Inskolning & gravid? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Inskolning & gravid?

God kväll stjärnor ♥

Hur mår ni? Jag mår bra, om än fortfarande lite svag i kroppen. Vet inte riktigt vad det är med mig. Det roliga är att många av de symptomer jag känner hade jag som gravid vilket gör att en kollega på jobbet hintar om detta non-stop. Enligt honom är jag gravid och säkert redan i 9e månaden typ. Men det är jag inteso don’t get your hopes up, haha. Här är det färdigproducerat 🙂

Den här dagen har gått i en blinkning. Jag har massor av deadlines på jobbet eftersom vi har terminsstart den 26/8. Jag måste få klar folder, schema till webben, ibladning till den lokala tidningen i Kungälv och samtidigt starta igång en kampanj innan helgen. Så när jag säger att jag varit isolerad på jobbet och suttit framför datorn hela tiden så menar jag det verkligen. Jag är fröken osocial just nu. 😀 Men bra blir det!

Samtidigt drömmer jag mig tillbaka till semestern och saknar Italien så himla mycket. Det känns som om tiden gick alldeles för snabbt och som om vi var där i bara någon dag innan det var dags att åka hem. Ändå tog jag vara på tiden, stannade upp och njöt. Man behöver helt klart ännu längre semester, eller hur? 😉

Tjejernas inskolning går så bra. Andra dagen idag och både mormor och farmor säger att det är som en dans på rosor. Imorgon är det fjärde dagen och sen är vi allihopa hemma på fredag. Det ska bli mysigt och kanske tar vi någon utflykt – time will tell 🙂 

Ha en fin kväll hörrni. Här är det snart läggdags för mig.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggSemestern är saknad alltså ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Åh fina, jag förstår att du längtar tillbaka! Är så tacksam och lycklig varje dag över att jag vågade ta beslutet att flytta hit igen. Jag är så lycklig och jag ser på Vincent att han mår mycket bättre här. Underbart 🙏🏼 Men å andra sidan trivs du på två platser, se det som en ynnest. Vilken lyx att ha två platser där hjärtat känner sig hemma. Stor kram ❤️