Göteborgsmamman

Olaplex Hair Perfector No3 före och efter & Tangle Teezer.

Inlägget innehåller reklam för Lyko i form av annonslänkar.

Hej skönheter ♥

Lördag är ju ändå en dag då många går ut (kanske inte i det här vädret dock) och dagen till ära tänkte jag därför bjuda på ett tips som faller inom skönhetskategorin 🙂
Jag har nämligen testat Olaplex Hair Perfector No 3 och är mer än nöjd. Alltså verkligen mer än nöjd. Efter bara en behandling så är mitt hår lent och alldeles magiskt. Jämfört med innan när inte ens min Tangle Teezer (också världens bästa tips och lätt ett av mina bästa inköp) kunde ta sig an det och när det gjorde ont i hjärtat att försöka reda ut det.
Men nu: som om jag fått hår från änglarna.

Olaplex Hair Perfector No 3 är en hårmask som du lägger i ditt hår när det är handdukstorrt. Du låter det verka 10 minuter och sedan är det bara att skölja ur det. Efter det använder du schampoo och balsam som vanligt 🙂
Jag har hört mycket gott om den här masken, men att den var såhär bra hade jag ingen aning om. Jag är helt såld, ja.

På bilderna ser nu mitt hår borstat och sen torkat med hårtork efter dusch. Jag har inte gjort mer på någon av bilderna och håret innehåller därför heller inga produkter. Ser ni skillnaden?!

Nu blir det lördagskväll här hemma och det vankas La Casa De Papel säsong 2. Som jag har längtat! Tips till er som behöver något att se ikväll 🙂

Kram.

Olaplex Hair Perfector No3 före och efterOlaplex Hair Perfector No3 före och efter Olaplex Hair Perfector No3 före och efter Olaplex Hair Perfector No3 före och efterMagisk! Olaplex Hair Perfector No 3 före och efter 🙂 

Inlägget innehåller reklam för Lyko i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maggan

  Vilket bra tips – tack!!
  Eftersom jag är mamma till två barn, 1,5 år och 3 mån, är jag lite nyfiken på hur du ser på det här med att få barn tätt…? Vi har verkligen fullt upp med barnen och svårt att se ljuset i tunneln.. Det känns som att det är trots, gråt och skrik om vartannat. Man räcker liksom inte till 🙁 Dock så oerhört lycklig för mina två barn och hoppas såklart de får glädje av varandra senare i livet (och relativt snart!). Vore som sagt tacksam för dina bäst tips 🙂

  1. goteborgsmamman

   Hej Maggan!
   Åh, jag känner verkligen igen mig i det du skriver – vissa dagar är extremt jobbiga och man känner bara en hopplöshet i att man inte orkar vara alla till lags – att man inte har någon energi till att städa, leka, laga mat, gosa, pussas, rita, måla, promenera, gå till lekplatsen .. Jag tror du förstår vart jag vill komma. Det går inte att göra allt. Det går inte att hela tiden vara igång – din kropp och din hjärna behöver vila varesig du har barn eller ej. Det är också rimligt och förståeligt att det är trots, gråt och skrik om vartannat – du har fler barn än ett och det blir i ditt fall dubbelt så mycket av allt.
   Jag tror att mycket av orsaken till den stress vi känner när det kommer till att vilja orka med så mycket är på grund av hur vår vardag ser ut idag. Vi vill hinna med egentid, vi vill hinna scrolla igenom Instagram ett par minuter, vi vill hinna laga mat som är annat än makaroner och köttbullar, vi vill hinna raka benen – vi vill hinna trycka in så mycket på en dag och därmed önskar vi också fler timmar på våra dygn.
   Ta en dag till att BARA umgås med barnen. Bara, bara, bara fokusera på dem. Sitta ner på golvet, ta upp den som gråter, mata när det behövs osv – men testa att stänga av allting runt omkring dig. Jag har testat detta och det är som om barnen själva blir lugnare när man gör så och du kan utifrån det anpassa dina egna aktiviteter.
   Ta en dag i sänder och tänk att du en dag bara kommer känna att allting har vänt. Du har två barn som båda är i åldrarna där de inte riktigt kan göra saker själva än, men jag kan känna att med alla tjejerna här hemma så har det vänt i princip samma dag som de fyllt 2 år. Där och då händer någonting och du kommer inte göra annat än att känna ren tacksamhet för dina små <3 Kom ihåg att det är OKEJ att känna sig trött och maktlös. Försök också att få till en kort promenad någon gång på dagen för att rensa tankarna. Det här är saker som jag själv gjort och som fungerat för mig 🙂 Du är grym, du är en mamma och du är jäkligt duktig på det! Höj dig själv till skyarna där du förtjänar att vara och tänk att du fått just DINA barn. Resten löser sig. You've got this <3
   All kärlek till dig och alla andra mammor där ute som är precis som oss – helt mänskliga. Kram <3

 2. Johanna

  Olaplex no 3 ska man tvätta ur. Alltså använda innan schampoo och balsam. 🙂 Håller med om att den är magisk!