Göteborgsmamman

Tandblekning i Göteborg & vinn tandblekningspulver!

Hej på er ♥

Äntligen fredag, woop woop! Här hemma kan jag se att det planeras fest på andra sidan gatan för imorgon är det 30 årskalas som gäller! Det ska bli himla kul 🙂 Samma par kom över med rosor och choklad till mig häromdagen som en ’grattis till jobbet & krya på dig’-present. Så himla fint att jag var nära på att börja lipa när de kom över. Hade jag inte vetat bättre så hade jag trott att all denna blödighet som svämmat över mig på sistone berott på att jag var gravid 🙂 Men så är inte fallet – jag har bara blivit en grin-Pelle 🙂

Idag har jag jobbat som en galning mellan varven. Innan jag satte igång imorse så tog jag en löprunda, som slutade med att jag kom hem helt dyngsur för att det helt plötsligt kom sånt där smått regn från ingenstans. Det var skönt med en varm dusch! Jag fick beställt lite saker inför kommande event och sen tog jag mig in till stan för att luncha med en härlig vän ♥ Efter det stod det tandblekning på schemat och jag tog mig bort till Elite Smile på Södra vägen för att göra mina kaffetänder mjölkvita. Kanske inte direkt en smickrande förebild, men hur smickrande kan något bli när man har en tratt i munnen 🙂 Men ser ni efterresultatet?! Mina tänder är Hollywoodwhite, haha! De har ett erbjudande nu där man kan få bleka sina tänder för 995:- (ord. 4900:-) så tips till alla er som känner er sugna 🙂

Med mig hem fick jag ett härligt pack med ”Teeth Whitening Powder”. Produkten är alltså baserad på ett aktivt kol gjord av 100% kokosnötsskal – har ni hört talas om det tidigare? Du doppar din tandborste – utan tandkräm – i pulvret och sedan borstar du som vanligt (ersätt dock inte den vanliga tandborstningen). Detta tar bort plack, missfärgningar och även ytlig tandsten.
Detta tänkte jag lotta ut till er läsare såklart och det gör vi den här gången via Instagram 🙂 Så vill du också få ett härligt vitt leende – in och tävla HÄR.

Nu ska jag ta fram den där glassen ur frysen. Den är jag väl värd efter den här dagen 🙂

Kram.

tandblekning i göteborg tandblekning i göteborg tandblekning i göteborg tandblekning i göteborg tandblekning i göteborgtandblekning i göteborg tandblekning i göteborg tandblekning i göteborg tandblekning i göteborgTrevlig helg! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman

      Hej Sofia 🙂 De skyddar först tandköttet med en slags ”gummilist” (det är det ju givetvis inte, haha, men påminner om det!) och sedan smetar man på svart blekning. Därefter får man sitta 15-20 minuter gånger 2 under en lampa 🙂 Kram <3