Dekorationer & helgen som varit. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Dekorationer & helgen som varit.

Hej finaste ni ♥

Jag sitter här ute på altanen och jobbar samtidigt som jag tar vara på sensommarvärmen. Att man kan sitta ute när klockan är efter 19, det är magi. Jag försöker inmundiga den här stunden till 300% och ska minnas den väl när vintern är här 🙂

Ikväll är det eventplanering så att det ringer i fixarklockorna. Jag sitter med dekorationerna till NK och ska skapa en grej på egen hand, men det är lättare sagt än gjort. Vill man dock ha något som inte finns att köpa så är det bara att använda fantasin 🙂 Nu när jag väl kommit på det så är det en sak jag inte tänker vara utan. Andra eventet är för det här företaget och nu när vi snart är klara med inbjudan så går vi också över till dekorationen och det här kommer bli MAGI. Det är verkligen två helt olika event och båda ska bli roliga och spännande på två olika sätt! Jag lovar tiotusen bilder efter att vi haft dem 🙂

Igår var vi på 30 årskalas hos grannarna och jag drömmer än idag om maten. SER NI bordet på bilden?! Galet! Och dessertbordet missade jag att fota, men det var minst lika mycket gott där. Tjejerna var hos min mamma så vi fick bara äta, dricka och prata med mängder av fantastiska människor som var där.

Idag har jag varit och hämtat tjejerna hos mamma och väl hemma igen så tog jag en löprunda för att plocka svamp. Jag nämligen ute och sprang i skogen i fredags och fick syn på määäääängder med kantareller på andra sidan ån så idag bestämde jag mig för att ta med en påse och ge mig ut på samma runda igen. Det var bara det att det inte var kantareller, utan någon annan svamp som tydligen är ätbar, men smakar noll. Tji fick jag, haha 🙂 Svamparna får plockas en annan dag helt enkelt!

Nu ska jag stänga ner datorn och njuta av söndagskvällen. Jag hoppas ni mår kanon och att ni får en fin start på veckan imorgon.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn skön löprunda utan svamp, hahaha. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.