Lyxa 7 dagar istället för 1. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Lyxa 7 dagar istället för 1.

God kväll härliga ni ♥

Hur mår ni? Vi har precis haft grillkväll och mys med ett par grannar här i området. Det blev hamburgade, chips, godis och champange (!) en helt vanlig tisdag. Vardagslyx vetni 🙂 Man måste vardagslyxa lite, för tänk om vi plötsligt var 100 år och såg tillbaka på våra liv – inte skulle vi bara ha vilja lyxat till det en gång i veckan då väl? Livet är till för att levas och det ska levas varje dag! Detta gäller förstås inte bara mat och dricka, utan att vi borde göra mer av det vi tycker om. Det som gör oss lyckliga! Så satsa på att göra något du tycker om MINST en gång om dagen, 7 dagar i veckan –  istället för att spara på det till helgen, för då kommer det ju ändå något annat roligt du kan göra 🙂

Min mage står åt alla hörn. Inte nog med en god middag så var jag även på lunch med Kungälvsposten vid lunch där jag fick i mig en grillad mixtallrik på Kongahälla center. Jättegott, men jag rullade verkligen därifrån, haha 🙂

Imorgon startar jag min dag i Borås så det blir en pyyyytteliten sovmorgon för min del. Jag tänkte ta tillfället i akt och lägga lite friskvård under morgonen och starta dagen med en löprunda. Morgonen lovar regn, men det har väl inte skadats av? 🙂

Hoppas ni får en fin kväll.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn mattisdag helt enkelt, haha.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Gud så rätt du har! Försöker intala mig precis det alla vardagar jag är sugen på sötsaker haha! Inte lätt att lyxa till det med sånt när man lätt går upp i vikt hehe. Men man ska verkligen njuta på vardagar också! 🙂