Barbiekalas coming up! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Barbiekalas coming up!

Hej härliga ni ♥

Hoppas ni mår jättebra nu när det är fredag och allt! Jag har haft en härligt produktiv dag med både träning och mängder med jobb så jag är mör i både kropp och knopp 🙂 Jag lunchade med mamma och hämtade tjejerna lite tidigare från förskolan än vanligt. Fredagar är verkligen härliga tycker jag – allt går liksom bara framåt med ett leende på läpparna. Känner ni också så? Det känns som om alla är glada hela tiden. Älskar fredagar!

Innan tjejerna hämtades idag så passade jag på att slå in Elises paket till hennes födelsedag. Jag beställde dem för runt 2 veckor sedan och hon fyller inte år förrän den 22 september. Ute i såhär god tid har jag aldrig varit, haha! Elise har önskat sig ett barbiekalas så här hemma väntar både barbiedekorationer och barbiedockor som gömmer sig i paketen. Jag vet inte vem som längtar mest: Elise eller jag. Jag längtar nog mest efter att se hennes min när hon får se allt – både paket, tårta och dekorationerna runt omkring. ♥

Nu sitter tjejerna i stora sängen och kollar film. Enligt pedagogerna så har de varit tröttare än vanligt den här veckan så det blir nog en tidig kväll för de små idag 🙂

Hoppas ni får en fin kväll och en underbar helg.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEnkel och god middag en fredag som denna 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.