Avtackningspresent med pricket över i:et. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Avtackningspresent med pricket över i:et.

Goooood morgon ♥

Underbart med fredag, eller hur? Jag har dock fått ont i halsen och det var också därför det var tyst från mig här igår – jag var helt enkelt för trött för att ta upp datorn på kvällen och kände bara hur jag ville somna för att vakna frisk. Tyvärr är jag inte frisk, men det är nog inte heller värre. Så idag blir det ingefära, vitlök och apelsin för att hålla mig frisk (förhoppningsvis) 🙂

Igår hade vi avtackning för mig på jobbet och när min chef skulle hålla ett litet tal för mig så kom tårarna. Det var jättejobbigt! Jobbigt att lämna dessa underbara kollegor. Vi är ju verkligen en liten familj! Så den biten känns riktigt jobbig, samtidigt som jag är nyfiken på mitt nya jobb och att få träffa nya människor. Jobbmässigt är det ‘nästa steg’, men känslomässigt så är det kaos. Jag är dock säker på att mina nya kollegor är superhärliga de med – intrycket när jag var på deras kontor var ju också den där humoristiska och familjära känslan så visst blir det kanon. Det är bara det där med att släppa något säkert man har för att kasta sig ut …

I avtackningspresent fick jag en hallonbuske, jordgubbsplantor och trädgårdstillbehör så som spade, handskar och andra rolig verktyg (som jag inte har en aning om namnen på, haha) att använda i den lilla rabatt vi har. Att mina trädgårdskunskaper verkligen är usla har inte undgått dem och jag är faktiskt förvånad att växterna inte dött i mitt sällskap på vägen hem 🙂 Motsatsen till gröna måste vara bruna fingrar va?
Den där busken ska iallafall planteras idag och plantorna likaså. Jag tänkte att barnen skulle få vara med så jag väntar tills de är hemma igen.

Annars väntar en intensiv jobbdag för min del. Jag har ett jobbsamtal vid lunch, men ska annars bara grotta ner mig och ta ner alla bollar som kastats upp inför eventet nästa vecka. Jag ser verkligen såå fram emot det, även om fjärilarna i min mage säger att jag är galet nervös. På ett positivt sätt – alltid på ett positivt sätt! Jag tror det faktiskt är mer förväntan än nervositet faktiskt 🙂

Dags att sätta igång dagen! Hoppas ni får en helt underbar fredag.

Kram.

frukost frukost frukost frukostavtackningspresent avtackningspresent avtackningspresent avtackningspresentMin fina avtackningspresent från världens finaste kollegor. Oj, vad jag kommer sakna er! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.