13 bilder från helgen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

13 bilder från helgen.

Hej härliga ni ♥

Hur mår ni? Det är ju söndag och mörkret har precis börjat lägga sig över Göteborg. Vi har satt ihop ett nytt köksbord här ikväll och efter 3,5 timmar på IKEA, barnkalas och detta byggande så satte jag mig först nu. Emilia ska snart sova och det är först då jag egentligen kan slappna av 🙂 Hon är både som mest energisk precis innan läggdags och sen ska hon ju borsta tänderna, byta blöja och få något kvällsmål innan hon lägger sig. När hon sedan somnat för natten – ja, då slappnar jag verkligen av 🙂

Den här helgen har verkligen varit ett enda stort fullt ös!
Fredag. Jag hann både dricka kaffe, smoothie och ha ett roligt (med betoning på ROLIGT) möte på NK. Välj era team säger jag bara – vilka som ger er energi att jobba med. Jobbet blir så mycket roligare då! Jag slängde mig faktiskt rakt på soffan när jag kom hem den dagen. Kände mig alldeles febrig, hängig och började få ont i halsen. Det har bara blivit värre och jag känner mig riktigt krasslig idag. Tur i oturen att det blev under helgen 🙂
Lördag. En ganska lugn dag egentligen, men jag passade på att tvätta huset som aldrig förr. Ni vet det där mindre roliga så som väggar, lister, rör, element – allt sånt där som man inte tar varje dammsugning precis. Jag odlade också om vår smultronplanta (som jag trodde var jordgubbsplanta, haha. Tur att jag har min kunniga kollegor 😉 ) och satte ner hallonbusken och de riktiga jordgubbsplantorna, samtidigt som jag drog upp det gamla. På kvällen svängde jag förbi Elite Smile för att hälsa på under deras event.
Söndag. Klockan 9 imorse sprang tjejerna över till farmor och farfar så Fredrick och jag passade på att åka och tvätta bilen för att sedan styra vidare mot IKEA. Vi var där mellan 10-13:30 och sen blev det snabba ryck till Jysk för en skohylla och sen hem för dusch för att sedan slutligen gå på barnkalas hos grannarna. Ser ni tårtan förresten? Eller tårtorna. Mamman i familjen är helt magisk på detta fick vi se och höjde absolut ribban för Elises kalas om 2 veckor, haha. Tack!

Nu är det dags för läggning här hemma och imorgon väntar en ny arbetsvecka. 2 av mina nuvarande kollegor åker iväg på tisdag så imorgon blir sista arbetsdagen tillsammans. Sorgligt, men också en dag att ta vara på lite extra.

Ha en fin kväll.

Kram.

13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgen 13 bilder från helgenUnderbar helg! Jag älskar livet just nu. Det är så fint. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.