Göteborgsmamman

Nu är det inte långt kvar …

Inlägget innehåller reklam för mat.se i form av annonslänkar.

God kväll härliga ni ♥

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår jättebra och att ni hållit er friska såhär en bit in i september 🙂

Jag har haft fruktansvärt ont i huvudet hela eftermiddagen – jag som aldrig har ont i huvudet! Vet inte riktigt vad det beror på, men gissningsvis p.g.a lite spänning inför eventet i veckan och samtidigt för att jag fortfarande är lite förkyld. Jag hoppas det går över tills imorgon! 🙂 Jag tror förresten att jag precis hittat en person som kan hjälpa mig med en grej under eventet och jag är sååå förväntansfull. Hoppas jag kan berätta mer de närmsta dagarna!

Det var så skönt att i måndags beställa mat hem istället för att åka och handla. Den där handlingen tar för mycket tid och nu kände jag bara att jag ville ha mer tid med familjen mitt i allt jobb. Det är långa dagar och på kvällarna fixas det med en del dekorationer, välkomstbrev och övrig check för att se så att vi är på banan med allt. Och visst är det så himla kul, men det gör också att man får planera om lite och i detta fall passade hemleveransen super. Nu är kylen fylld och jag kan slappna av veckan ut 🙂
Vi beställde maten från mat.se och fick så himla färsk frukt och fina grönsaker. Det tycker jag är jätteviktigt – att maten känns fräsch! Handlar du som ny kund från dem så får du 200:- rabatt när du handlar för 700:-. Det är en ganska maffig rabatt tycker jag. Du handlar alltså i stort sätt för 500:- men får mat för 700:-. Använd koden NY200 för att nyttja rabatten.

Det var kvällens tips! Jag har ett par slutfix här hemma innan läggdags. På fredag ska jag förresten hälsa på mitt nya jobb! Det ska bli himla spännande 🙂

Sov gott allesammans och tänk på hur mycket du faktiskt betyder för en annan. Vi alla har någon vi tycker extra mycket om och du kan vara just den personen.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMina busfrön ♥ Mamma kommer göra er sååå stolta när jag bjuder in Göteborgs härligaste influensers på frukost i dagarna! 

Inlägget innehåller reklam för mat.se i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.