Göteborgsmamman

Lyckorus efter dagens event.

Hej ♥

Det är ett slags lyckorus som spritter i kroppen efter den här dagen, blandat med en saknad efter att ha jobbat sista dagen med mina fantastiska kollegor på Friskis. Det känns overkligt att inte jobba med dem mer och en slags tomhet finns inom mig. Men vi ses igen, därför finns det ändå lite lycka i att ha träffat så fantastiska människor ♥

Men, nu till det lyckorus jag pratade om!
Morgonen började på NK här i Göteborg. Jag var där i 3,5 h igår kväll för att rodda, fixa och planera. Resultatet blev långt över förväntan. Jag hade satt upp 60 löv i taket som hängde ner över bordet och just som när jag skulle lämna igår så föll ett ner. Mitt hjärta dunkade i bröstet. Tänk om alla skulle falla ner under natten? Tänk om alla skulle ligga där på bordet när vi kom på morgonen och att vi då aldrig skulle ha tid till att sätta upp ens hälften? Inte trodde jag att det var några löv som skulle hålla mig vaken natten innan ett event. Men imorse, när jag kom ditt med min fantastiska hjälpreda, så hängde alla var. Varenda löv satt där de skulle och jag trodde knappt det var sant när vi kom in där i mörkret. Efter det kunde jag slappna av. Vi hade 30 minuter på oss att förbereda allt innan våra gäster skulle komma. 10 ballonger blåstes upp med helium, servetter lades ut,  skyltar kom på plats, stolar fälldes upp och maten anlände 10 minuter innan gästerna. Precis när klockan slog 8 så slog vi upp den sista stolen och gästerna började komma in. Musiken spelades från högtalaren och allt var – om jag får säga det själv – perfekt.

Det är någonting med influenserna här i Göteborg. Vi är som en familj och vare sig man är bekant eller helt ny så smälter man alltid in perfekt. Alla är så välkomnande och genuint nyfikna på vad den andra personen bredvid gör. Det går inte att förklara, man bara känner det i hela atmosfären. Och i morse var inget undantag.

Så nu sitter jag här och gottar mig i den sneak peak jag fått från vår fotograf Therese. Vi filmade även hela eventet och den får jag förhoppningsvis i nästa vecka. Ni ska få se lika mycket som mig och när videon kommer ska ni såklart få ta del av den också.

Livet är bra just nu. Riktigt, riktigt bra.

Tack alla ni som kom idag och tog min lycka till en helt ny nivå. Och såklart tack till NK för förtroendet. Jag fick förresten frågan idag vilket som är mitt drömevent. Mitt mål var alltid Nordiska Kompaniet, så vilket blir det nu?

Kram på er. Jag hoppas ni har haft en underbar torsdag.

Blommor från Nilssons Plantskola i Särö, mat från BohoBar och plexiskyltarna på borden tillverkade av We do signs.

eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborg eventbyrå göteborgEn liten sneak peak från dagen. Jag är galet lycklig efter en underbar dag med mina fantastiska vänner. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese Lindvall

    Tack för ett helt fantastiskt event Malin, så glad att få möjligheten att föreviga morgonen. Det gjorde min dag att vara med på välkomstbrevet och du är sååå grymt duktig på detta, heja dig, ser redan fram till nästa event